I D E N T I T Y

Hey there!

Wij zijn Kim Addens en Daniëlle Giezen, twee enorme hairlovers en colorlovers! Na heel lang dromen, hebben we besloten om onze jarenlange ervaring en eindeloze passie te bundelen en samen verder te gaan onder de naam Color.Lab!

 

Onze filosofie bij Color.Lab is om een ervaring te creëren waarbij je even helemaal los komt van het dagelijkse drukke leven. Laat je lekker verwennen met een heerlijk kopje cappuccino, krijg een persoonlijk adviesgesprek, een ontspannen wasmassage op één van onze wasbedden en uiteraard het mooiste haar.

 

Wij werken met het Australische high-end merk Original&Mineral om de mooiste kleuringen te creëren, zonder gebruik te maken van ammonia en andere onnodig chemische stofjes. Daarbij hebben we ook alle styling producten en de hele verzorgingslijn van O&M, super mooi vormgegeven en lekkere producten in verpakkingen van gerecycled plastic. Dat past ook helemaal binnen onze filosofie; bewust om gaan met de natuur en producten die niet op dieren zijn getest.

 

Door de jaren heen hebben we veel gezien, geleerd en ervaren in het kappersvak. Wij vinden dat alles draait om een goed en eerlijk adviesgesprek, dat we echt de tijd voor jou en je haar nemen en dat we ons blijven ontwikkelen als colorspecialist en topstylist. Graag nodigen we je uit in onze stoel en maken we ook voor jou mooi, sexy en draagbaar haar!

 

Hope to see you soon!

 

Kim & Daniëlle

Kim Color Lab Hilversum Kapsalon

Kim Addens

Owner

passie


vakkundig


vernieuwend


oog voor detail


Danielle Color Lab Hilversum Kapsalon

Daniëlle Giezen

Owner

oprecht

inlevend

nieuwsgierig

enthousiast

Denise Color Lab Hilversum Kapsalon

Denise Addens

Hairstylist

geduldig


sportief


perfectionistisch


gek op edgy hairstyles